Un produs Blogger.

Toamna ... se schimba telefoanele

miercuri, 21 august 2013



Nu știu câți bani ți-au mai rămas după vacanța din această vară, dar cei de la Allview au lansat un nou smartphone. E drept, nu mă pricep foarte mult la telefoane și evident primul lucru care îmi sare în ochi este aspectul. Acesta îmi place pentru că are ecranul mare, în primul rând.

Noul smartphone A5 Duo este dual sim și destinat tinerilor pentru că poți să îl folosești și pentru a comunica cu prietenii prin rețelele sociale, pentru a te juca, pentru a face poze, pentru a asculta muzică.

Apropo de poze, camera are 3,2 MP și poți face și fotografii panoramice.

Evident poți să îți descarci orice altă aplicație vrei și crezi că îți va fi folositoare.

Important la un telefon este cât ține bateria. Ei bine, bateria la acest smartphone ține 8 ore în condiții de funcționare continuă sau până la 10 ore în convorbire.

Pentru cunoscători am să îți spun și câteva date tehnice.

A5 Duo este dotat cu un procesor Dual Core de 1,2 GHz, astfel încât aplicaţiile rulează mai rapid. Cu tehnologia HSDPA+ care permite viteze de download de până la 21,6 Mbps streamingul video se va realiza rapid şi aplicaţiile se descarcă într-un timp mai scurt.

Allview A5 Duo rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, care oferă o experienţă mai fluidă şi mai rapidă, timpi mai scăzuţi de reactie a aplicatiilor şi o tranziţie mai rapidă între ecrane.

Noul smartphone din gama Allview vine echipat cu un display generos de 4’’, ideal pentru a vizualiza fotografii şi videoclipuri, a citi şi edita documente şi a realiza apeluri video.


Și pentru că tot am început articolul referitor la câți bani mai ai după vacanță să îți spun și prețul. Telefonul costă 549 de lei. Ți-l recomand dacă ești în căutarea unui telefon nou, mai ales că poți naviga de pe el pe internet și poți să mă citești în continuare. J

2 comentarii:

Nicu Durla spunea...

Interesante telefoane mai ales seria recenta lansata de allview, deci toamna ne schimbam telefoanele.

Otilia Pintilioaie spunea...

M-a tentat si pretul la telefoanele astea ...destul de ok!

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite