Un produs Blogger.

Tehnologie inovatoare și noi lansări Allview

sâmbătă, 31 august 2013

De curând, cei de la Allview, producătorul autohtot din industria IT&C, au lansat o tehnologie inovatoare, Smart2View, care permite transferul de conținut de pe smartphone sau tabletă pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul unui adaptor wireless display.




Pe lângă această nouă tehnologie cei de la Allview au lansat și două  produse noi. Este vorba de smartphone-ul Allview H2 Qubo și tableta Allview VIVA H8. LA fel ca toate produsele Allview au un design modern, dotări de top și prețuri foarte bune.
Telefonul Allview H2 Qubo este dual-sim, are un sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, memorie internă de 4GB, procesor Quad Core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 512 MB, procesor grafic Power VR SGX 544 și cameră foto OV 5647 de 5MP cu autofocus, capabilă să realizeze înregistrări video în format HD.  Practic ai într-un telefon tot ce ai nevoie în această eră a tehnologiei. Este disponibil în variantă pe alb sau pe negru.


Tableta Allview VIVA H8, super-slim, cu un design modern are un ecran în culori vii și cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. În plus, VIVA H8 oferă conectivitate 3G, Bluetooth și GPS.
Datorită grosimii de numai 7,9 mm și a greutății de numai 374 grame tableta prezintă un design fermecător și ergonomie sporită. Displayul IPS LCD cu o diagonală de 7,9 inci și o rezoluție de 1024X768 pixeli oferă o suprafață generoasă pentru a vizualiza clipuri și fotografii.


Atât telefonul cât și tableta pot folosi noua tehnologie Smart2View.

Greu de ales? Merită să strângi bani pentru amândouă. J


Niciun comentariu:

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite