Un produs Blogger.

Noile tablete Allview

miercuri, 31 iulie 2013


Producătorul autohtot din industria IT&C, Allview a lansat în această vară mama de tablete Viva. Astfel găsim pe piață și tablete românești, este vorba de VivaQ7 și VivaQ8.


Până să vorbim despre ele, haideți să facem cunoștință cu firma. Compania a apărut pe piață în anul 2002 având ca obiectiv principal producția și distribuția de telefoane mobile Dual Sim, tablete, notebook-uri și diverse produse electronice. Partea bună din toată povestea asta este că vorbim de o firmă și de produse made in România. Și este bine să încurajăm și să vorbim despre produsele românești.

Și acum despre tablete. Să vorbim despre ce vedem și este la îndemână. În primul rând design-ul. Sunt subțiri, au o grosime de numai 7,5 mm, ceea ce le face să pară elegante, sunt ușor de luat cu noi, au capac elegant din aluminiu și evident un preț bun. Tableta VivaQ7 costă 599 lei iar VivaQ8 799 lei. Tableta VivaQ7 este disponibilă în două variante: alb și negru.


Mai în amănunt tabletele dispun de un procesor Quad Core de 1 GHz, o placă video Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee şi 1GB memorie RAM, impresionând prin fluenţa şi eleganţa experienţei de browsing şi multi-tasking. Memoria internă de 8 GB, extensibilă până la 32 GB, oferă spaţiul necesar pentru a stoca imagini, filme sau fişiere audio.

Ambele tablete rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, care oferă o experienţă mai fluidă şi mai rapidă, timpi mai scăzuţi de reactie a aplicatiilor şi o tranziţie mai rapidă între ecrane. Funcţia Fast Boot permite pornirea tabletei într-un timp record de numai 5 secunde.

Conexiunea wi-fi oferă acces rapid la internet, iar conectivitatea PC prin USB facilitează transferul datelor de pe tabletă pe PC şi invers. Tabletele au încorporată aplicaţia Office Viewer, care permite vizionarea de documente tip Excel şi Powerpoint, iar antivirusul Bitdefender (pachetul Premium fiind inclus gratuit timp de 3 luni) garantează protecţia necesară. De asemenea,  ambele device-uri dispun de o aplicaţie integrată de update.


Așa că dacă ești în căutarea unei tablete, sper că ți-am fost de folos și te-ai mai lămurit despre ce găsești pe piață și poți alege. 



Niciun comentariu:

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite