Un produs Blogger.

Un weekend în Delta Dunării

luni, 18 februarie 2013





Am mai spus-o de câteva ori că vacanțele, sau măcar gândul către ele, sunt precum basmele pentru cei mici. Au același efect binefăcător și te fac să visezi. Delta Dunării este unul din cele mai frumoase locuri din România și zic asta pentru că nu am auzit pe nimeni care a fost acolo în vacanță și să spună că nu i-a plăcut.

Deci, cu gândul la o vacanță, oricând ar fi ea, am găsit pe un blog de vacanță, cum poate ajunge un blogger, un weekend, în Delta Dunării.

Eu și Delta Dunării ... povestea începe când am descoperit geografia. Atunci am aflat pentru prima dată de Delta din România, cel mai tânăr pământ al țării. Apoi am auzit povești despre pescuit de la tatăl prietenei mele, pasionat de așa ceva, care deseori își lua undițele și dus era, tocmai până-n Deltă.

Am lucrat o perioadă la o revistă de turism în care scriam despre destinații de vacanță din România. Așa mi-au căzut în mână câteva articole frumoase ale celor care au fost acolo. Am văzut poze, am auzit povești, mi-am închipuit gustul borșului de pește făcut din apa din Dunăre, oamenii de acolo și viața lor, nuferii, sălbăticia, liniștea.

Și-am fost și foarte aproape de toate astea. Acum vreo patru ani, am fost la o nuntă acolo. Dar a fost scurt și pot spune că am văzut Delta doar cu un ochi, am făcut și patru poze pe care evident le-am pus pe blog, așa pentru eternitate și gata.
Cam scurtă experiența cu Delta dar de atunci tot zic mereu că mă întorc. Nu am mai avut însă ocazia iar motive sunt multe de poți porni și o leapșă: De ce nu am ajuns în Delta. :)

Un weekend în Delta Dunării ar fi ca o ofertă de vacanță exotică  pe care o tot așteptat. Aș alege să mă cazez la Hotel Wels, unul din hotelurile din Delta Dunarii, unde ajungi ușor direct cu mașina, fără să treci Dunărea.

Aș fi precum Cousteau, normal mai puțin științific la înfățișare :) iar blogul meu ar fi  jurnalul de expediție despre cum am încercat să prind pește, despre peisaje, evident despre gustul borșului de pește, țânțari, leneveala în bărci sub soare, orăcăitul broscuțelor, traseele din Deltă.


Niciun comentariu:

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite