Un produs Blogger.

Să susținem sportul local

luni, 4 februarie 2013



Pentru o perioadă, cât m-am ocupat de rubrica de sport al unui ziar local, am avut ocazia să stau de vorbă cu antrenori și sportivi, deopotrivă. Cantomente, ore întregi de antrenamente stau ascunse sub medaliile și zâmbetele de la final. Dar cu toată munca, majoritatea au spus că nu își mai pot închipui viața acuma fără sport.

Antrenorii lor se mândresc cu ei chiar dacă de multe ori mi-au spus că în sport nu se mai face performanță ca odinioară pentru că nu mai este la fel de bine promovat.
Pentru sport, pentru sănătate și pentru munca tuturor sportivilor ar trebui să ne înscriem în Campionatul Național de Știri Sportive, o campanie a celor de la Blogal Initiative și sportlocal.ro. Trebuie să ne susținem sportul și sportivii locali.

Și pentru că și în sport cel mai bun este premiat, cel mai activ jucător din Campionatul de Știri Sportive va primi 100 de euro.

Tocmai pentru că am cunoscut atâția sportivi și am scris despre atâtea competiții, spun da, susțin sportul local, sportul oneștean și implicit județul Bacău.
În primul rând pentru fetițele care la 7 ani, după școală, se duc la antrenamentele de gimnastică și visează să ajungă ca Nadia Comăneci, pentru că e de-a lor, din Onești. Ele mi-au spus că atunci când cad de pe bârnă, se ridică, zâmbesc și cu siguranță data viitoare vor reuși. Și au 7 ani, și mi-au dat cea mai frumoasă lecție de ambiție.

Susțin sportul local pentru Diana Chelaru, o altă gimnastă din Onești, care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Londra. Pentru atletele legitimate la clubul din Onești care ne reprezintă la diferite Campionate de Cros. Pentru Bianca Perie, care a fost sportiva anului în 2011.
Pentru că în Onești a avut loc după mult timp o Cupă de Box care a avut un real succes, pentru gala Local Kombat unde au fost prezenți luptători din țară și străinătate iar Pitbull (Ionuț Atodiresei) și-a apărat centura, pentru toate competițiile de badminton care au loc des în zonă, pentru turneele de backgammon

Sunt atâtea competiții și atâția sportivi care trebuie să fie cunoscuți. Trebuie să dăm sportului o șansă și să ne promovăm propriile valori.

Niciun comentariu:

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite